Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij op zoek naar een plek waar het niet alleen draait om de cijfers, maar om de mensen erachter en help jij hen graag? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Hakman en Partners zijn we op zoek naar een gepassioneerde student(e) die gedreven wordt door zelfstandigheid, vertrouwen en het leveren van kwaliteit. Als jij jezelf herkent in deze eigenschappen, nodigen we je van harte uit om te solliciteren op deze afstudeerstage.

Jouw Uitdaging

Als stagiair(e) bij Hakman en Partners krijg je een unieke kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien in een bedrijf waar de klant centraal staat. Je wordt volledig betrokken bij onze dagelijkse werkzaamheden. Je zult een sleutelrol spelen bij het samenstellen van jaarcijfers, het verzorgen en controleren van belastingaangiften en het verstrekken van deskundig advies aan onze gewaardeerde klanten, voornamelijk uit het klein- en middenbedrijf. Je zult jouw ervaring en inzicht inzetten om hen effectief te begeleiden en te ondersteunen.

Wie ben jij?

  • Je bent enthousiast om ervaring op te doen in een administratiekantoor waar je een breed scala aan taken in de praktijk zult leren.
  • Nauwkeurigheid en zelfverzekerdheid zitten in jouw DNA; je streeft altijd naar uitmuntendheid.
  • Je voelt je thuis in een omgeving waar vertrouwen, openheid en eerlijke communicatie centraal staan, zowel met klanten als collega’s.
  • Zelfstandigheid, assertiviteit en reflectievermogen zijn kernkwaliteiten die jou typeren.
  • Je bent bekend met MS Office, met name Excel, en hebt ervaring met gangbare ERP-systemen.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Naast jouw passie voor cijfers, ben je mensgericht en help je anderen graag.

Over ons

Bij Hakman en Partners staat klanttevredenheid voorop. We zijn de betrouwbare steunpilaar voor het midden- en kleinbedrijf, stichtingen, verenigingen en particulieren. Onze werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Met ons team van 5 zijn we er voor onze klanten. Altijd. Vanuit vertrouwen en een goed hart.

Wat wij bieden

Bij Hakman en Partners is er niet alleen vertrouwen en betrokkenheid richting onze klanten, maar ook naar elkaar toe. We moedigen een gezonde werk- en privébalans aan en waarderen flexibiliteit binnen ons team. Natuurlijk bieden we ook een passende stagevergoeding en arbeidsvoorwaarden, die we graag in overleg met jou vaststellen.

Ben je geïnteresseerd?

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar vera@hakmanenpartners.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vera Hakman via e-mail of telefonisch op +31 6 37 42 06 28.

Wij kijken ernaar uit om van je te horen en verwelkomen jou graag in ons team bij Hakman en Partners!