Patricia

Eerste aanspreekpunt | boekhoudster

 

Patricia Bouwers-Habets

Na vele jaren in dienst te zijn geweest bij haar vader Frans Habets van Administratiekantoor Habets in Assen werkt Patricia inmiddels alweer vanaf januari 2012 bij Hakman | Partners. Haar vader ging met Tony een samenwerking aan en Patricia verhuisde mee.

Patricia is na haar opleiding MEAO-secretarieel haar loopbaan gestart als directiesecretaresse en heeft bij meerdere bedrijven en organisaties in die functie gewerkt. In 1994 trad zij in dienst bij haar vader.

Patricia is, in geval telefonisch contact, vaak het eerste aanspreekpunt van ons kantoor. Daarnaast verwerkt zij voor veel klanten boekhoudingen, bereidt belastingaangiften voor en verleent verdere administratieve ondersteuning.

Zij is een geweldige gastvrouw en draagt altijd zorg voor een hartelijke ontvangst. Maar, indien nodig, kan zij ook haar tanden laten zien …

 

 

Aaltje

Boekhoudster | salarisadministratrice
Aaltje Hazelhoff-Hulshof

Werkt sinds 2007 bij Hakman | Partners. Heeft inmiddels ruim 30 jaar kennis en ervaring  vanuit de functie van financieel-administratief medewerkster bij diverse bedrijven in de regio. Haar manier van werken is door een klant ooit omschreven als ‘een Zwitsers uurwerk’. Dat zegt genoeg.

Tony

Adviseur | controller
Tony Hakman

Na afronding van het VWO (Gymnasium) in 1984 heeft Tony 10 jaar werkervaring opgedaan bij EY, één van de grootste accountantsfirma’s ter wereld. Daarnaast volgde hij de opleiding voor registeraccountant, het NIVRA, en heeft hiervan 6 van de 8 jaar volgemaakt.

In 1994 is Tony voor zichzelf begonnen, eerst als ‘Tony Hakman Controlling’ vanuit zijn woning in het centrum van Assen, tegenwoordig als Hakman | Partners, gevestigd op bedrijvenpark ‘Het Messchenveld’ in Assen Noord.

Door zijn opleiding en ervaring heeft Tony zijn klanten veel te bieden. Hij heeft veel kennis en ervaring op het vlak van administratie en financieel management, zowel bij kleine, middelgrote als grote bedrijven en organisaties. Hij is een generieke adviseur met een brede kennis van wet- en regelgeving.

Tony is pragmatisch en eerlijk. Eigenwijs en gedreven om voor opdrachtgevers het beste resultaat te bereiken. Hij laat niet los voordat hij zijn doel bereikt heeft. De hoogste omzet en brutowinst, de laagste kosten (en belastingaanslagen … ?) en het beste rendement.

Tony is eigenaar van Hakman | Partners.

 

 

 

NEEM CONTACT OP