Wij verrichten onze dienstverlening op uurbasis. Dit betekent dat wij onze uren tot op een kwartier nauwkeurig bijhouden. Heeft u uw zaken netjes op orde dan kunnen wij vlot en efficiënt voor u werken tegen een prettige prijs. Het maakt niet uit of u een kleine zelfstandige bent of als u een groter bedrijf heeft. Dit principe gaat altijd op.

Voor periodiek (bijvoorbeeld jaarlijks) terugkerende vaste werkzaamheden spreken wij graag een vaste prijs met u af. Bij veel klanten factureren wij aan het begin van het jaar een jaarbedrag hetgeen zij in maandelijkse termijnen aan ons betalen. Na afloop van de werkzaamheden volgt vaak nog een geringe afrekening. Dit is voor veel klanten overzichtelijk en vinden ze prettig.

Onze tariefstelling is afhankelijk van de opdrachtgever (zakelijk of particulier) en opdracht.

Voor starters, zzp-ers, kleine bedrijven en particulieren hanteren wij lagere uurtarieven dan voor de grotere zakelijk klanten. Zeker in de situatie dat wij relatief meer uitvoerende werkzaamheden verrichten (beheer en/of verwerking administratie e.d.).

Uitgangspunt voor de dienstverlening is dat wij voor eenieder betaalbaar zijn en dat u vooraf weet waar u aan toe bent. Bij opdrachten van enige omvang werken wij standaard met een overeenkomst tot dienstverlening waaruit helder blijkt wat wij gaan doen en wat dit gaat kosten.

Onze uurtarieven variëren tussen de € 40 en € 120 exclusief 21% BTW.

NEEM CONTACT OP