Tony

| 0
Tony Hakman

Na afronding van het VWO (Gymnasium) in 1984 heeft Tony 10 jaar werkervaring opgedaan bij EY, één van de grootste accountantsfirma’s ter wereld. Daarnaast volgde hij de opleiding voor registeraccountant, het NIVRA, en heeft hiervan 6 van de 8 jaar volgemaakt.

In 1994 is Tony voor zichzelf begonnen, eerst als ‘Tony Hakman Controlling’ vanuit zijn woning in het centrum van Assen, tegenwoordig als Hakman | Partners, gevestigd op bedrijvenpark ‘Het Messchenveld’ in Assen Noord.

Door zijn opleiding en ervaring heeft Tony zijn klanten veel te bieden. Hij heeft veel kennis en ervaring op het vlak van administratie en financieel management, zowel bij kleine, middelgrote als grote bedrijven en organisaties. Hij is een generieke adviseur met een brede kennis van wet- en regelgeving.

Tony is pragmatisch en eerlijk. Eigenwijs en gedreven om voor opdrachtgevers het beste resultaat te bereiken. Hij laat niet los voordat hij zijn doel bereikt heeft. De hoogste omzet en brutowinst, de laagste kosten (en belastingaanslagen … ?) en het beste rendement.

Tony is eigenaar van Hakman | Partners.